Pas jij bij onze missie, wil jij iets vertellen over onze marinades, onze missie...of heb je andere ideeën over samenwerking...laat het ons weten..

Manuela Goncalves Tavares opent binnenkort haar nieuwe restaurant COCO in Rotterdam-centrum.De sfeer is weer laidback, informeel en een huiskamersetting. Manuela serveert homemade Soul Food uit de Tokologische keuken, voor lunch of diner. De keuken is pantropical', met invloeden van de Antilliaanse, Kaapverdische, Surinaamse en Aziatische keuken. Manuela wil haar droom voortzetten in het nieuwe restaurant gefinancierd middels Crowdfunding. Ze heeft daarvoor jouw hulp nodig.https://crowdaboutnow.nl/campagnes/tokotrash?fbclid=IwAR2NRHk1q84XQoxRS2m1qzV-CeESDbhojX0Z6CJ5vwPfYqMVey0i4S793zQ

  HUB Rotterdam

https://www.facebook.com/IMPACTHUB010/

Sorgh & Hoop organiseert vanuit deze vestiging op de 1ste Middellandstraat de Toko Tours. Hub Rotterdam is een prettige en inspirerende omgeving voor duurzame en maatschappelijk ondernemers. Zo kan je er terecht voor een flexplek, het huren van een ruimte en  bijzondere events. Ook is het mogelijk om samen te lunchen met de mooiste bio producten.

Bakkerswerkplaats 

https://bakkerswerkplaats.nl

In samenwerking met de Bakkerswerkplaats heeft Sorgh & Hoop veganistische kerriebroodjes met de hindoestaanse marinade van Tante Sita ontwikkeld. De broodjes zijn voor iedereen die zin heeft in een gezond hapje gevuld met verse groenten van het seizoen.

Voor extra pit zorgt de Sorgh & Hoop pittige appel-aubergine chutney!

Haaa....Gebak

https://www.haaagebak.nl

In het gezellige creatieve huiskameratelier van Hilly West zijn er diverse kook- en taartworkshops mogelijk. Een Surinaamse afternoon tea's of proeverij met de Sorgh & Hoop marinades behoort ook tot de mogelijkheden.

Talentfabriek 010

http://www.talentfabriek010.nl/

Het afgelopen jaar heeft Sorgh & Hoop mariandes ontwikkeld met de kookdames uit vele windstreken van Talentfabriek010.  Dit is een sociale onderneming voor wijkbewoners uit Rotterdam.Leren en werken, persoonlijke ontwikkeling op professioneel gebied staat centraal. Talentfabriek010 heeft inkomsten uit betaalde opdrachten, zoals het naaiatelie, deen strijkkamer en cateringopdrachten. Bij Natuurtalent in Schiebroek is een theehuis in een park, een winkeltje met producten uit de moestuin en een prachtige workshopruimte van gerecycled materiaal.

Het Wijkpaleis Rotterdam

https://www.facebook.com/hetwijkpaleis/

Sorgh & Hoop betrekt de dames van het Wijkpaleis  bij haar Toko Tours. Zo laten wij hier de gezondste Surinaamse kookjes bakken.Het Wijkpaleis is een initiatief van bewoners van Rotterdam West om de gemeenschap sterker te maken. Persoonlijke groei, ontmoeting en het stimuleren van wijkeconomie zijn daarbij belangrijke speerpunten

Rechtstreex

https://www.rechtstreex.nl

Rechtstreex is een van de eersten die begon met het verkopen van de de Sorgh & Hoop marinades. De nieuwe marinades zullen hier direct te koop zijn bij lancering. Rotterdam is waar Rechtstreex in 2013 is begonnen met het bouwen aan een regionale voedselcommunity. Samen met Rotterdammers en Rotterdamse horeca wordt ingekocht bij boeren, telers én makers in Rotterdam & omstreken! Als consument kan je meedoen door bij één van de meer dan 25 wijkpunten in je buur, je bestelling van gezonde en verse producten uit af te halen.

Toko's, Restaurants, Markten, Winkels, Mensen met een bijzonder verhaal...

Er is al meer dan 20 jaar contact met ondernemers uit Rotterdam West, het bruisend multicultureel hart van Rotterdam. ....Ook is Sorgh & Hoop regelmatig aanwezig op de Oogstmarkt en op diverse andere spannende locatie's en events in de stad!

 

 

Ik word geïnspireerd door de vele nieuwe formules waarbij gezond, lekker en duurzaam een hoofdrol spelen. Ook ken ik soms het persoonlijk verhaal van de eerste generatie ondernemende Surinamers...Ik leer hier van en werk graag samen om elkaar te versterken.