Tja, het was even wennen voor het eerst gourmetten met pannetjes. Maar eigenlijk is het heel fijn omdat je kip en garnalen gescheiden kan klaarmaken. We wokten heerlijke groentegerechten op de grillplaat en zelfs mijn man werd enthousiast. Ik vind het ideaal om ook buiten in de tuin te eten. In plaats van barbecue heerlijk in de tuin gourmetten...

Gourmetten met onze Hindoestaanse, Javaanse 👈 en de Creoolse kruidenpasta

Varieer voor viseters, vleeseters en vegetariërs

Handig 1 dag van tevoren marineren maar is geen noodzaak.

  • Koop 500 gram vis, vlees en paddestoelen bv oesterzwammen.
  • Meng in een plastic zakje 1 doosje kruidenpasta en bij de Javaanse en Creoolse kruidenpasta, 2 el zoete ketjap en 1 el zoute ketjap en 2 el olie en meng goed.
  • Bij de Hindoestaanse kerriepasta zout naar smaak en 1 olie.
  • Snij 1 tomaat in blkes
  • Snij 1 ui in blokjes
  • 1 schaaltje zoete ketjap
  • 1 schaaltje zoute ketjap
  • schaaltje kokosmelk
  • 1 schaaltje bami
  • 1 schaaltje nasi

Je hebt zoveel heerlijke smaken en iedereen maakt een eigen combinatie!

Ons eerste Sorgh & Hoop Gourmet menu

Wij maakte zalm met alle 3 de kruidenpasta's, diverse paddestoelen, garnalen en kip in de pannetjes.

Hierbij roerbak spinazie en Paksoy en plakjes aubergine en courgette op de plaat