Recensie kookboekennieuws
Oh wat ben ik ontzettend blij en trots met de onderstaande recensie. Er is zelfs een filmpje bij om je een eerste indruk te geven van het boek.
17 mei 2022 16:35
Oh wat ben ik ontzettend blij en trots met de onderstaande recensie. Er is zelfs een filmpje bij om je een eerste indruk te geven van het boek.
27 apr. 2022 10:06
Wat een geweldige avond was het op 23 april in Verhalenhuis Belvedère, ik laat je nog even meegenieten.
26 apr. 2022 15:12
Op 7 mei maak ik een Rotterdam Tour bij Kookpunt Rotterdam van 11.00 tot 13.30 en Donner dé boekhandel van Rotterdam van 15.00 tot 17.00. Ik signeer het boek en je krijgt bij aankoop van het boek de kruidenpasta's gratis (zolang de voorraad strekt).
13 apr. 2022 22:55
Het Sorgh & Hoop kookboek met verhalen is er ! Om dit te vieren is er zaterdag 23 april een voorstelling in het verhalenhuis Belvedére met verhalen over migratie, sterke vrouwen, de Surinaamse (eet)cultuur, en wordt er gekookt, gegeten en ook gedanst... Ik heb Shanti Singh,schrijfster, theatermaakster, columnist en creatieve bestuurskundige uitgenodigd om samen met mij over bovenstaande thema's te praten. Op woensdag 27 april ben ik van 14.00 tot 17.00 in de zaak van mijn moeder angela met de boeken, een proeverij en om te signeren.
17 mrt. 2022 20:55
Deze salsa's zijn een kant en klaar bijgerecht om de maaltijd pittiger te maken
17 mrt. 2022 18:18
Een bijzonder moment als we het kindertehuis Open Poort bezoeken. Guliano, een van eerste kinderen runt met zijn vrouw Ragahel het tehuis. Ze wonen er met hun 5 kinderen. Op de foto in het groen Guliano, hun dochter en ernaast onze dochter Noer.
16 mrt. 2022 13:54
En dan land ik na 2 jaar weer in mijn geboorteland Suriname. Mijn longen vullen zich met de gezonde lucht van de jungle. Ik rij blij rond en zie overal mooie stapeltjes fruit en groenten liggen, verse vis, kip en eend van eigen erf. De gastvrijheid voelt als een warme deken en de vrolijke mensen zijn een verademing. Dit ondanks de zichtbare armoede en de extra problemen die Corona ook hier heeft veroorzaakt. Het ontroert me, ik wil helpen, genieten en vooral langer blijven.
30 dec. 2021 11:48
Makkelijke en overheerlijke Surinaamse gerechten maak je met met onze drie 100% natuurlijke Surinaamse kruidenpasta's en kliekjes, restjes van de vorige dag. Ook ideaal na de feestdagen!!
25 nov. 2021 13:18
In mijn Boek Huiskip & Ons Belang vertel ik niet alleen hoe iedereen nu snel en lekker Surinaams kan koken maar vertel ik ook over de geschiedenis van Suriname met als een van de belangrijke mijlpalen de onafhankelijkheid van Suriname en de migratie van de Surinamers naar Nederland. Hieronder in het kort hier iets over.
28 okt. 2021 17:37
Bestel het boek want per 1 december is het eindelijk te koop! Hoera!
24 jun. 2021 17:41
Ik vind het een eer om in dit boekje te staan en ik ben regelmatig in gesprek met o.a. musea en om nieuwe groepen binnen te halen. Velen dragen inclusiviteit een wam hart toe en zien het als uitdaging een bezoekersstroom binnen te krijgen die een afspiegeling vormt van de maatschappij. Voor events bedachten wij een Rad van Cultuur. Voor bedrijven en instellingen zoals musea ontwikkelen we een maatwerk concept.
9 jun. 2021 14:57
Wat vindt Allan Prosetiko van onze snelle en makkelijke Kipkerrie bereid met de Hindoestaanse kerriepasta?