Kooklijn weer in de Jumbo en op bestelling vanaf 28 juli!
Dat kan ook! Op afspraak kun je je bestelling ophalen op zaterdag aan de Kleiweg 113 in Rotterdam, bij Beautycenter Angela – de salon van mijn moeder.
1 jul 2025 16:20
Dat kan ook! Op afspraak kun je je bestelling ophalen op zaterdag aan de Kleiweg 113 in Rotterdam, bij Beautycenter Angela – de salon van mijn moeder.
30 jun 2025 17:46
Keti Koti – ‘verbroken ketenen’ – markeert elk jaar de afschaffing van de slavernij op 1 juli 1863 in de voormalige Nederlandse koloniën en herinnert ons aan het belang om op een gelijkwaardige manier met elkaar om te gaan. Ook dat het belangrijk is om ook dit stukje geschiedenis te kennen en te beseffen dat keuzes in het verleden ervoor hebben gezorgd dat we voor altijd verbonden zijn...
18 jul 2024 12:03
Geweldig artikel in https://drogespieren.nl/gezondheid/waarom-je-vaker-bruine-bonen-moet-eten
9 jul 2024 12:26
Graag vertel ik in dit interview van Allan-prosetiko het verhaal van mijn 'social enterprise' Sorgh & hoop, de missie en de levenslijn van mijn bedrijf. Ook vertel ik waarom ik mijn succesvolle restaurant Sorgh & Hoop uiteindelijk verkocht en mijn puur & eerlijke kooklijn en kook-cultuur - boek ontwikkelde. Klik op de groene link voor het verhaal.
2 jul 2024 17:24
Bij het leden event van https://www.social-enterprise.nl/ 2 weken gelden werden we overvallen door het enthousiasme en gaven zelf de grootste vleeseters aan onze gerechten heerlijk te vinden.
17 mei 2024 15:14
Want zijn thuis gek op dit broodje bakkeljauw. Het lijkt veel werk maar met onze Creoolse specerijenpasta en Creoolse salsa is het zo gemaakt. Het is heerlijk, gezond en duurzaam. Bakkeljauw is gezouten stokvis en komt uit Noorwegen.
8 mrt 2024 14:42
Ik kan uren op de markt doorbrengen van Nieuw-Nickerie en praten met deze sterke Surinaamse tantes voor wie dit werken is maar ook hun sociale plek voor het bijpraten met bekenden. Ik hoor regelmatig dat de wereldwijde crisis ze hard treft en dat de klanten veel minder uitgeven. Ik heb in mijn kooklijn de Surinaamse tantes zoals tante Joosje, Sita en Julie op een podium gezet! Zij komen uit 3 belangrijke subculturen, n.l. de Creoolse, Hindoestaanse en Javaanse.
27 feb 2024 12:15
Te gek vind ik het dat ik in LINDA. editie 236 van maart 2024 sta. Het artikel 'zij is de baas' gaat over vrouwelijke ondernemers die aan de weg timmeren. Mijn verhaal gaat over de weg die mijn kooklijn heeft afgelegd om in alle Jumbo Supermarkten te liggen, doorzetten, het roer omgooien en mijn missie om de wereld een beetje mooier te maken. Met mijn veganistische, pure Surinaamse kooklijn voor wereldburgers met een volle agenda is het mogelijk snel en makkelijk Surinaams te koken met vis, vlees en vegan.
21 feb 2024 22:03
In de Marie Claire, editie 01 2024 die je nu in de winkel vindt gaat het over de kracht van storytelling. Een mooi en zinvol stuk omdat het 'echte verhaal' van de ondernemer belangrijk is om je te onderscheiden. Ook geeft het aan waarom je zoveel van je tijd en aandacht in je bedrijf wilt investeren. Ik vind het een eer dat mijn bedrijf Sorgh & Hoop wordt genoemd als voorbeeld van succesvolle storytelling. Mijn kook-cultuurboek en Surinaamse kooklijn zijn belangrijke onderdelen van mijn verhaal en missie
5 feb 2024 17:49
Als ik naar omoe (oom) Chinees loop voor de dagelijkse boodschappen zie ik aan de overkant langs het kanaal een busje staan. Aan de voorkant hangen aan een stok levende krabben en laat ik hier nou heel erg blij van worden. Ik steek over en maak kennis met vader en zoon die in het krabseizoen hier hun vaste plek hebben.
20 dec 2023 18:29
Bij Rachel en Gulliano van het kindertehuis Open Poort' ga ik langs om groenten te brengen. Het is zo droog dat hun eigen oogst weinig oplevert.
20 dec 2023 18:14
Dit jaar waren we vooral ook gericht op de scholen. We stuurden van te voren dozen met schoolmateriaal waaronder schriften, pennen en kopieerpapier met de zeepost naar Suriname.