voor 4 personen

Plan
- 400 gram garnalen
- 90 gram Creoolse specerijenpasta van Sorgh & Hoop
- 3 EL olijfolie
- 1 ui of 3 El gesneden ui
- 2 fijngesneden tomaten of 2 EL tomatenpulp
- 1/2 TL suiker
- peper en zout naar smaak
Prep
- Snij 1 ui fijn.
- Snij 2 tomaten in blokjes.
Plezier
- Voeg de olie en de Creoolse Specerijenpasta toe in een koekenpan.
- Voeg de gesneden ui en de tomaten toe. Bak 5 minuten.
- Bak de garnalen toe
- Voeg zoete, zoute ketjap en peper naar smaak toe.
foto: @style_in_the_kitchen
Psstt…
- Het is ook lekker om door de garnalen fijngesneden kousenband of sperziebonen of snijbonen te roerbakken…lekker en gezond!
- Een broodje garnalen is ook heerlijk met peper naar smaak!
- Maak er Creoolse roerbakgroenten bij of maak een Creoolse Paella door er gekookte rijst en groenten doorheen te roerbakken!
Reactie plaatsen
Reacties