De Surinaamse keuken: de Wereldkeuken in een notendop

Geniet van onze Surinaamse kooklijn met kruidenpasta's, rubs en salsa's voor heerlijk, makkelijke en snelle recepten met authentieke Creoolse, Hindoestaanse en Javaanse smaken.

Creoolse keuken Oorsprong o.a. in Afrika en het Caraïbisch gebied. Kruiden o.a. anijs, piment en gember. Voor o.a. pom, bakkeljauw, bruine bonen, barbecue-grill gerechten

Hindoestaanse keuken Oorsprong India. Droge kruiden o.a. kurkuma, nigella,komijn.  Voor o.a. kip-, vis- of vegan kerrie voor rotie,  chutneys.

Javaanse keuken Oorsprong Indonesië. Kruiden o.a. laos, sereh, gember, kentjoer, ketjap, en kokos. Voor o.a. saté, bami, nasi, rendang, roerbak, grill.

Gezonde, snelle en makkelijke verse  vegan Javaanse kruidenapsta van tante Joosje

Nog niet in de verkoop