Creoolse Garnalen

voor 4 personen

 

Plan

  • 300 gram gram garnalen
  • 90 gram Creoolse specerijenpasta van Sorgh & Hoop
  • 3 EL olijfolie
  • 1 ui of 3 El gesneden ui
  • 2 fijngesneden tomaten of 2 EL tomatenpulp
  • 1 El zoete ketjap
  • 1 El zoute ketjap
  • 1 tl fijngesneden peper óf zwarte peper (optioneel)
  •  snijbonen of sperziebonen

 


 

Prep

  • Snij 1 ui fijn.
  • Snij 2 tomaten in blokjes.

Plezier

  • Voeg de olie en de Creoolse Specerijenpasta toe in een koekenpan.
  • Voeg de gesneden ui en de tomaten toe. Bak 5 minuten.
  • Bak de garnalen toe
  • Voeg zoete, zoute ketjap en peper naar smaak toe.

 

Psstt…

  • Het is ook lekker om door de garnalen fijngesneden kousenband of sperziebonen of snijbonen te roerbakken…lekker en gezond!
  • Een broodje garnalen is ook heerlijk met peper naar smaak!
  • Maak er  Creoolse roerbakgroenten bij of maak een Creoolse Paella door er gekookte rijst en groenten doorheen  te  roerbakken!

 

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.