Deze Vegan Creoolse spread eet je koud op je boterham of verwarm je bij ja avondmaaltijd. Het maakt je blij en verwarmt je.
![](https://primary.jwwb.nl/public/l/k/v/temp-nwfqyjfxmlfwtyypfjiq/wbvtsa/pasted-imagethudec212023112120gmt0100midden-europesestandaardtijd.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1918%2C1099%2Cx0%2Cy1%2Csafe&width=850&height=487)
![](https://primary.jwwb.nl/public/l/k/v/temp-nwfqyjfxmlfwtyypfjiq/qhekz3/pasted-imagethudec212023112320gmt0100midden-europesestandaardtijd.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C1962%2Cx0%2Cy1%2Csafe&width=413&height=422)
Prep
- Snij de paprika in blokjes
- Snij de tomaat in blokjes
- Pluis de Jackfruit
Plezier
- Meng 2 EL olijfolie en de Creoolse salsa.
- Meng Jackfruit, paprika en tomaat erdoor.
- Voeg Madame Jeannette óf chilipeper naar smaak bij.
![](https://primary.jwwb.nl/public/l/k/v/temp-nwfqyjfxmlfwtyypfjiq/0rtx89/pasted-imageFriNov272020192449GMT0100Midden-Europesestandaardtijd.png?enable-io=true&enable=upscale&crop=768%2C1024%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=290&height=387)
Psst...
-
Eet als sambal of pittige saus bij barbecue of ovengerecht
-
Serveer met rijst en gebakken banaan en Creoolse tahoe óf vlees en bonen
- Gebruik het als spread op een boterham met kaas
- Maak een vegan Creoolse Paella door rijst mee te bakken met de groentemix.