Sandra & Shantie in Belvedere

Gepubliceerd op 13 april 2022 om 22:55

Voorstelling van 2 sterke Táántes in Belvedere

Het Sorgh & Hoop kookboek met verhalen is er ! Om dit te vieren is er zaterdag 23 april een voorstelling in het verhalenhuis Belvedére met verhalen over migratie, sterke vrouwen, de Surinaamse (eet)cultuur, en wordt er gekookt, gegeten en ook gedanst... Ik heb Shanti Singh,schrijfster, theatermaakster, columnist en creatieve bestuurskundige uitgenodigd om samen met mij over bovenstaande thema's te praten. Op woensdag 27 april ben ik van 14.00 tot 17.00 in de zaak van mijn moeder angela met de boeken, een proeverij en om te signeren.

In dit eigentijdse Surinaamse kookboek  staan veel kleurenfoto’s, persoonlijke verhalen en anekdotes en worden authentieke smaken van daar bereid met producten van hier.
Door de introductie van drie Surinaamse tantes en hun verschillende ‘roots’ maak je nader kennis met drie belangrijke culturen en keukens van Suriname. Je leert schoon, snel en makkelijk koken met een Creoolse, Javaanse en Hindoestaanse kruidenpasta en het ‘No Spang’ kookplan. Voorbeeld hiervan zijn de vele ovengerechten en eenpansgerechten.

Presentaties van het boek in het hele land

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief en weet als een van de eerste waar ik een presentatie geef !

Programma 23 april

Datum: 23 april    Tijden:  17.00 - 22.30

Tickets €15

Rechthuislaan 1, 3072 LB Rotterdam   010 720 0997

Naast smakelijke en mooie verhalen uit Creoolse, Hindoestaanse en Javaanse cultuur worden er gerechten uit deze culturen  geserveerd.

De recepten van de gerechten die worden geserveerd staan in het kookboek en zijn voornamelijk veganistisch met smaken van daar bereid met producten van hier.

Boeken te koop

In de pauzes zijn er gesigneerde boeken van  Shanti en Sandra te koop. Openingsactie bij de aanschaf van het Sorgh & Hoop kookboek zijn 2 gratis kruidenpasta’s!!! (zolang de voorraad sterkt)

Dansen en Sjansen

Als afsluiting is er een DJ met muziek en een dansworkshop door de 2 tantes.

Geniet nooit met mate is dan ook het slogan van de beide Taantes Shantie & Sandra

Het Sorgh & Hoop boek is verkrijgbaar bij de boekhandel in Nederland en Vlaanderen en bij bol.com