Sorgh & Hoop vertelt al sinds 1994 het verhaal van de Surinaamse & Caribische cultuur middels haar verhalen, keuken, muziek. Met een deel van de inkomsten worden projecten ondersteunt in Suriname, Curacao en in Nederland. Eerst als restaurant met een verhaal nu met eigen marinades, kruidenpasta's, events met in de hoofdrol verhalen, eten en muziek en een kook,-cultuur boek.

3 kant en klare gezonde Surinaams-Caribische marinades /kruidenpasta met een missie nu te koop in toko's, bij Marqt on-line bij Rechtstreex en direct bij ons!

Maak nu zelf snel authentieke en gezonde Javaanse, Hindoestaanse en Creoolse gerechten en ondersteun onze projecten in Suriname. Vraag ernaar bij je Toko of supermarkt!

Events 

Wij organiseren Surinaams-Caribische events met in de hoofdrol:

verhalen - eten - muziek en soms dansen & sjansen

 

Toko Torie & Tafelen.

Koken met de kruidenpasta's van Sorgh Hoop en luisteren naar de Verhalen van Sandra over de Surinaams-Caribische cultuur.

De nieuwe locatie is de Rotterdamse Volksuniversiteit aan de Heemraadsingel.

Tijdens het Western Union Zomercarnaval 2019 op 27 juli organiseerde Sorgh & Hoop het event Sorgh & Hoop meets Caribbean Ties.

Caribische verhalen-eten-muziek-dansen & sjansen'.

Locatie: Doelenstudio

 

het  Kook-cultuurboek 'Huiskip & Ons Belang.

Sandra heeft dit kook-cultuurboek geschreven voor  iedereen die zijn Surinaamse buren, vrienden of collega beter wil leren kennen, die meer wil weten over zijn of haar roots en ...die snel en gezond Surinaams wil leren koken. Het manuscript is af maar het boek moet nog worden uitgegeven.

 

Onze laatste artikelen