Hele Vis in kerrie
Ik kan het niet geloven dat ik een hele vis kan insmeren met de kerrierub met wat tomaten in een ovenschaal en ik hoef er verder niets aan te doen. De oplossing als je net zoals ik gek ben op vis en van dit feestelijk gerecht kan genieten aan het inde van een drukke dag.

Plan
2 el = 20 g kerrie rub van Sorgh & Hoop
vis van 400/500 gram. Dorade, zeebaars, forel of stukjes zalm
2 tomaten of 200 ml kokosmelk.
2 el olie
1 kleine ui
Prep
Snij tomaat en ui fijn.
Zorg dat de vis geen schubben heeft en was goed , eventueel met azijn, aan binnen- en buitenkant.
Bestrooi de vis van binnen en buiten met de kerrierub. Wrijf het er lekker in.
Leg in een ovenschaal met ui en tomaat of kokosmelk

Plezier
Verwarm de oven op 200 graden.Zet de ovenschaal 15 minuten in de oven. Draai de vis om en gaar nog 15 minuten. Peper naar smaak.
Psstt
- Bij thuiswerken dek ik de schaal af aluminiumfolie en gaar de vis 30 minuten op 200 graden
- Rooster wat plakjes aubergine en eventueel garnalen bij de vis in de oven.
- Lekker met naan, rotie (-wrap), óf rijst chutney en Snelle Kerrie van Linzen en Spinazie