Kerrie van tahoe-champignons-kikkererwten

voor 4 Personen

foto Billy leukegeit.nl

Plan

  • 90 gram Hindoestaanse Kerriepasta
  • 4 El olijfolie of biologische zonnebloemolie
  • 200 gram tahoe
  • 1 blik kikkererwten van 250 gram
  • 200 gram champignons
  • 200 gram diepvries doperwten
  • 1 kleine ui
  • zout of vegetarische bouillonpoeder naar smaak
  • zwarte peper naar smaak
  • 4 rotieplaten, nan of wrap of rijst

Prep

  • Snij de tahoe in kleine blokjes
  • Snij de champignons in kleine stukjes
  • Snij het ui in stukjes
  • Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet

Plezier

  • Verwarm de olie in een wokpan
  • Voeg de ui en de kerriepasta toe
  • Voeg de tahoe toe en roerbak 3 minuten
  • Voeg de champignons en kikkererwten toe en roerbak
  • Voeg de diepvries doperwten bevroren toe en wok
  • Breng op smaak met zout en zwarte peper
  • Warm de rotie of wrap of nan op.

Psstt...

  • Roerbak blokjes courgette of aubergine mee
  • Voeg er blokjes kipfilet aan toe
  • Serveer er een lekkere frisse chutney bij zoals de appelchutney van Tante Sita