voor 4 Personen
foto Billy leukegeit.nl
Plan
- 90 gram Hindoestaanse Kerriepasta
 - 4 El olijfolie of biologische zonnebloemolie
 - 200 gram tahoe
 - 1 blik kikkererwten van 250 gram
 - 200 gram champignons
 - 200 gram diepvries doperwten
 - 1 kleine ui
 - zout of vegetarische bouillonpoeder naar smaak
 - zwarte peper naar smaak 
 - 4 rotieplaten, nan of wrap of rijst
 
Prep
- Snij de tahoe in kleine blokjes
 - Snij de champignons in kleine stukjes
 - Snij het ui in stukjes
 - 
Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet
 
Plezier
- Verwarm de olie in een wokpan
 - Voeg de ui en de kerriepasta toe
 - Voeg de tahoe toe en roerbak 3 minuten
 - Voeg de champignons en kikkererwten toe en roerbak
 - Voeg de diepvries doperwten bevroren toe en wok 
 - Breng op smaak met zout en zwarte peper
 - Warm de rotie of wrap of nan op.
 
Psstt...
- Roerbak blokjes courgette of aubergine mee
 - Voeg er blokjes kipfilet aan toe
 - Serveer er een lekkere frisse chutney bij zoals de appelchutney van Tante Sita