Circulair Surinaams koken

Gepubliceerd op 30 december 2021 om 11:48

Makkelijke en overheerlijke Surinaamse gerechten maak je met met onze drie 100% natuurlijke Surinaamse kruidenpasta's en kliekjes, restjes van de vorige dag. Ook  ideaal na de feestdagen!!

 Klik hier voor Verkooppunten en Recepten

Maak met onze Hindoestaanse kerriepasta kipkerrie, kalkoenkerrie of kerrie pompoensoep. Met de Creoolse specerijenpasta Creoolse rollade óf of Mexicaanse roerbak en met de Javaanse kruidenpasta een snelle roerbak van rood vlees of Thaise mix van wokgroenten en kokosmelk. Volg de instructie op het doosje.

Kerrie van restjes

Op de foto hiernaast een kalkoen kerrie en kerrie pompoen bereid volgens de aanwijzing op het doosje van de Hindoestaanse kerriepasta. Lekker, snel, gezond en makkelijk en eet met roti, naan en wraps.

Creoolse feestmaaltijd van restje

Met de restjes van de rollade werd met de Creoolse specerijenpasta en tomaat een Creools vleesgerecht gemaakt met 200 ml tomaat uit blik en 1 EL zoete en zoute ketjap. De helft van het Creools vlees werd gemengd met bruine bonen uit een pot.

Wij serveerden er rookworst los bij die ik doormidden snij en grill zodat het knapperig en niet vet is!!

Creools veganistisch

Gebruik een vleesvervanger en maak een Creoolse veganistische rijsttafel!