Hoera ik sta in het AD

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 12:05

Op dinsdag 13 april sta ik in het Algemeen Dagblad  Ik wil graag mijn verhaal vertellen omdat ik het belangrijk vind anderen te inspireren en te vertellen dat elke dag een dag is van nieuwe mogelijkheden, kansen.

Ik ben zelf trots op het artikel omdat ik tropenjaren achter de rug heb met zowel  zakelijke als privé uitdagingen. Doorzetten is belangrijk maar ook een stabiele basis om je heen en  betrouwbare netwerken.

Omdat voor velen van ons een goede maaltijd aan het einde van de dag ook een behoorlijke uitdaging is hieronder een van mijn snelle recepten.

Onderstaande kipkerrie met vegan variant zet je zo op tafel met wat naan , rotie of rijst. Voor degene die van wat pit houden serveer je er een chutney bij!

Maak een snelle Snelle Kipkerrie óf Tahoekerrie met aardappelen en boontjes en de Hindoestaanse Kerriepasta.

Voor verkoopadressen bij een 1 van de 91 Jumbo's bij jou in de buurt of een Jumbo Pick Up Point klik op Kruidenpasta's verkoop!