Francesca , nr. 5 kookinfluencer

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 12:35

Met onze 3 kruidenpasta's snel, makkelijk en lekker koken met Top influencer 'Francesca Kookt'

Afgelopen vrijdag was Francesa bij mij aan de keukentafel om mijn verhaal op te nemen over mijn missie, boek en kruidenpasta's. Dit voor haar podcast 'Samen Eten' De eerste aflevering kan je al beluisteren  https://www.francescakookt.nl/samen-eten-1-iraaks-koken-met-karen-en-ozhan/ en mij uitzending zal in maar zijn maar natuurlijk houd ik jullie op de hoogte!

Francesca hoort bij de top 5 Food influencers van Nederland en ik ben dolblij met deze aandacht en haar reactie over de de gerechten bereid met de Sorgh & hoop kruidenpasta's...Zijn is vooral verbaasd over het gemak, de snelheid en het resultaat en de manier waarop ik in de oven kook...

Francesca's motto 'Eten is Genieten' past goed bij mijn motto 'Geniet nooit met mate'.

Zoals je hierboven  leest was ze verrast over de verschillende smaken van de gerechten die ik haar voorschotelde. Haar man is van Surinaamse afkomst en ze heeft van haar schoonmoeder veel geleerd over het bereiden van Surinaamse gerechten.

Hierbij de link voor het bereiden van de bereiden van de gerechten die Ik Francesca heb voor voorgeschoteld.

Creoolse kippenbouten

Maak dit gerecht in de oven. Voorbereiding van 10 minuten en eet het met rijst, bruine bonen óf een stamppot

Snelle Kerrie van Linzen en Spinazie

Dit veganistisch gerecht maakt ik waar Francesca bij was in 15 minuten.

Terwijl Francesca de zoete aardappel schilde hakte ik ui en tomaat in blokjes!

Javaanse kippenbouten in kokosmelk

Deze kip eet je met rijst maar is ook een goed basis voor nasi of bami