Internationale Vrouwendag: Zoek naar oplossingen!

Gepubliceerd op 8 maart 2021 om 23:06

Het is Internationale Vrouwendag 2021. 

Laten we toegeven dat onze agenda vaak te vol is, dat we teveel van ons zelf eisen.  Dat we gezond willen leven, er goed uit willen zien πŸ‘ en vaak de spil zijn in ons gezin.πŸ‘©πŸ½‍🌾 Omdat mijn kruidenpasta's een oplossing lijken te zijn voor velen met een druk leven vertel ik je wat meer over de ervaringen van de mensen die ze gebruiken.

Ik merk om mij heen dat veel vrouwen zich schamen omdat ze geen energie hebben om te koken. Dit terwijl ze een propvolle dag hebben.πŸ˜…

De laatste tijd krijg ik steeds meer feedback over de manier waarop de kruidenpasta's worden gebruikt.

Ik merk dat bij veel gezinnen tegenwoordig wordt gekookt met de kruidenpasta en dat wat men in de koelkast heeft. De moeder van een vriendin die niet graag kookt maakt tegenwoordig diverse ovenschotels met elke keer een andere kruidenpasta. πŸ‘‹

Ik hoop dat ik ik met mijn kruidenpasta's het avondeten voor velen makkelijker, lekkerder en gezellig maakt.πŸ‘πŸΎπŸŒ΄

Op deze foto zie je mij met Tajerblad, Surinaamse spinazie. Heerlijk om te roerbakken

Omdat het maken van boodschappenlijstjes ook tijd vraagt en het zoeken naar de juiste producten heb ik bij mijn recepten een link gemaakt naar een boodschappen mandje bij de Jumbo. Je kan de boodschappen laten bezorgen of afhalen!πŸ€›πŸΌπŸ‡ΈπŸ‡·