No Waste No Spang actie

Gepubliceerd op 24 november 2020 om 12:45

Ik besef dat de hele wereld kampt met Corona. Omdat ik regelmatig in Suriname ben weet ik hoe zwaar velen het al hadden. Corona heeft het leven daar nog moeilijker gemaakt. Deze inzameling lijkt me daarom een mooie kerstactie.

Op zaterdag 28 november a.s. organiseert Sorgh & Hoop een ‘No Waste, No Spang actie’ voor Suriname op de wekelijkse Oogstmarkt op het Noordplein in Rotterdam

Geen goede kruidenpasta's weggooien

Sorgh & Hoop heeft een partij Hindoestaanse, Creoolse en Hindoestaanse kruidenpasta  uit de productie gehaald omdat ze niet vloeibaar genoeg zijn. Omdat we het niet weg willen gooien en rond de feestdagen iets willen doen voor Suriname is de No Spang, No-Waste actie bedacht.

Doel van de actie

Het doel van deze actie is om deze kruidenpasta’s weg te geven en geld en goederen in te zamelen voor Suriname. Iedereen mag vrijwillig een financiële vergoeding geven voor de kruidenpasta’s voor de verzendkosten van de pakketten. Verder zamelen we zomerkleding, boeken, speelgoed en verpakte etenswaren in. De kleding voor volwassen en kinderen moeten schoon, heel en gevouwen zijn. Literatuur voor zowel volwassenen als kinderen. Verder beddengoed, handdoeken en verpakte etenswaren zoals jam, pindakaas en andere conserven.

Psstt...Op de markt kan je een kruidenpasta afhalen, lekkers proeven, goederen afgeven en digitaal doneren. We zijn er van 11.00 tot 15.00.

Wil je toch meedoen maar je kan  niet op zaterdag?

Geef dan de spullen af in de zaak van mijn moeder: Beautycenter Angela · Kleiweg 113 · 3051 GL · Rotterdam · 010 - 422 17 41 · info@beautycenterangela.nl https://www.beautycenterangela.nl/contact

Graag uiterlijk 10 december!