Hoera ik sta in de Linda

Gepubliceerd op 27 februari 2024 om 12:15

Te gek vind ik het dat ik in LINDA. editie 236 van maart 2024 sta. Het artikel 'zij is de baas' gaat over vrouwelijke ondernemers die aan de weg timmeren. Mijn verhaal gaat over de weg die mijn kooklijn heeft afgelegd om in alle Jumbo Supermarkten te liggen, doorzetten, het roer omgooien en mijn missie om de wereld een beetje mooier te maken. Met mijn veganistische, pure Surinaamse kooklijn voor wereldburgers met een volle agenda is het mogelijk snel en makkelijk Surinaams te koken met vis, vlees en vegan.

MVO ondernemen betekent voor mij waar mogelijk duurzame verpakking, authentieke recepten met smaken van daar en producten van hier, van het seizoen. Maar ook het inpakken van onze kruidenpasta's en Surinaamse kerstpakketten op een sociale werkplaats.

Authentieke story telling over de Surinaamse cultuur om te verbinden is ook een belangrijk onderdeel. Dit vind je terug in mijn kook-cultuurboek en website. Sterke Surinaamse vrouwen uit de diverse subculturen spelen hierin een hoofdrol. Hiernaast ondersteunen we projecten voor vrouwen en kinderen in mijn geboorteland.

Dank verder aan het enthousiast team van LINDA. voor het inspirerende artikel en de 'glamorous' uitstraling van ons alle 6 vrouwelijke ondernemers.
Robin de Puy - @robin_de_puy
Styling: Astrid Schilders - @astridschilders
Hair/make-up: Elise Haman - @elisehaman
Journalist: Joan Makenbach - @joanmtekst

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.