Mijn interview in Carribbean Ties Magazine

Gepubliceerd op 24 juni 2021 om 17:41

Inclusiviteit

Ik vind het een eer om in dit boekje te staan en ik ben regelmatig in gesprek met o.a. musea en om nieuwe groepen binnen te halen. Velen dragen inclusiviteit een wam hart toe en zien het als uitdaging een bezoekersstroom  binnen te krijgen die een afspiegeling vormt van de maatschappij. Voor events bedachten wij een Rad van Cultuur. Voor bedrijven en instellingen zoals musea ontwikkelen we een maatwerk concept.

Waarom alleen dansen en eten tijdens de Zomercarnaval in Rotterdam.

Sorgh & Hoop bedacht een concept met Caribische verhalen, eten, dansen en sjansen in de Doelenstudio aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Verbinding staat centraal in de ontmoeting tussen Sorgh & Hoop en de tentoonstelling Caribbean Ties van het Museon. Dit betekent Caribische verhalen, ‘latin grooves’ salsa workshops, proeverijen met de kruidenpasta’s van Sorgh & Hoop en zoete Caribische lekkernijen. De aangrenzende tentoonstelling Caribbean Ties informeert bezoekers over het Caribisch erfgoed toen en nu en vertelt je verhalen die je nog niet hebt gehoord.

Carribbean Ties Magazine

In een interview in het CaribbeanTies Magazine n.a.v. de tentoonstelling Caribbean Ties van het Museon vertel ik over het verbinden middels eetculturen. Maar ook stel ik de volgende vraag 'waarom willen we cultuur snuiven op vakantie, maar thuis niet...