Help waar liggen de Sorgh & Hoop kruidenpasta's!

Gepubliceerd op 16 januari 2021 om 22:39

Kijken jullie ook of er een Jumbo in de buurt is?

Hier zie je mij in de Jumbo op Botersloot in Rotterdam centrum. Ik probeer alle Jumbo vestigingen te bezoeken waar de Sorgh & Hoop kruidenpasta's  te koop zijn maar helaas gaat mij dat niet lukken in mijn eentje. Ik heb jullie hulp hierbij echt nodig! Kijk op dit kaartje of er een vestiging in jouw buurt is. Kijk eerst bij de Verkooppunten

Op zoek naar de Sorgh & Hoop kruidenpasta's

Bij de jumbo's die ik bezocht heb moet ik eerst zoeken. Meestal loop ik er eerst langs omdat ze niet op ooghoogte zijn en vervolgens moet ik op mijn knieën om ze te ontdekken.

Omdat het een nieuw product is heb ik jullie nodig om te kijken of de informatie die er bij staat klopt.Laat het weten als er iets niet klopt...Contact

Kooktips voor koude dagen

Als je de kruidenpasta gevonden hebt hier mijn receptentips om warm te worden!