Word Ambassadeur van onze Missie!

Gepubliceerd op 10 december 2020 om 12:16

Koop onze kruidenpasta's en organiseer zelf een inzameling

Zoals jullie gemerkt hebben is het een behoorlijke uitdaging geweest om in de schappen van de Jumbo te liggen. Ik roep daarom ook  iedereen op de kruidenpasta’s te kopen zodat we in de schappen blijven en door kunnen gaan met de missie. Meer informatie over ambassadeur worden vind je door te klikken op Contact 

Sorgh & Hoop wil Nederland nog leuker en lekkerder maken en Suriname een beetje mooier! Klik hier voor het verkoopadres in jouw buurt.

Ik sta hier op de foto met Juliano de directeur van het kindertehuis. Ooit een van de eerste baby's in het tehuis.

Vanuit Rotterdam worden de goederen verscheept naar 2 vertrouwenspersonen in Suriname. Zij zorgen dat alles op de juiste plaats terecht komt. Op die manier zijn er geen verdere kosten, en komt alles ten goede aan diegenen die het nodig hebben.

 

Je eigen inzameling voor Suriname doe je zo

Zoals velen van jullie weten ben ik deels opgegroeid in Suriname. In mijn geboorteland ondersteun ik al 25 jaar projecten zoals het kindertehuis Open Poort, het vroegere Olga Clarck Kindertehuis, een bibliotheek in mijn geboorteplaats Nieuw Nickerie en stuur ik regelmatig pakketten die o.a gaan naar de indianen in Apoera, West-Suriname. Door de huidige recessie verergert door Corona roep ik  iedereen op om zomerkleding, beddengoed, handdoeken, boeken, speelgoed en verpakte etenswaren in te zamelen en naar onderstaand bedrijf te sturen. Als er dozen binnenkomen bellen ze ons zodat wij doorgeven waar het naar toe gaat.  Stuur uw  doos daarom naar:

SME Suriname Shipping
t.a.v. Sorgh & Hoop Inzameling.
Korte Bajonetstraat 56
3014 ZS Rotterdam

Telefoon: 010 436 6922

Natuurlijk zijn er ook kosten aan de verzending verbonden daarom verzoeken wij u om een bijdrage in de verzendkosten van €60 per doos. Dit kan op NL16TRIO 0197 6065 98 t.n.v. Sorgh & Hoop. Betreft: inzameling Suriname.

Voor meer informatie over onze missie kijk op deze pagina.