Garnalen in kerrie

Zorg dat je altijd garnalen in de diepvries heb voor dit heerlijk verwengerecht. Je maakt het in 10 minuten klaar en iedereen is blij...

Plan

1 el = 10 g kerrie rub van Sorgh & Hoop

200 g gepelde garnalen
1 tomaat

2 el olie

1 kleine ui

Prep

Snij tomaat en ui fijn.

Plezier

Verwarm de olie en voeg ui.

Bak vervolgens de kerrie rub mee.

Voeg de garnalen toe en roerbak totdat de garnalen roze worden.

Voeg de tomaten toe en laat 2 minuten in gesloten pan op middelhoog vuur.

Voeg peper en zout naar smaakt toe.

Psstt

  • Op broodje, naan óf rotie óf rijst en chutney.
  • Rooster wat plakjes aubergine in de oven en roerbak het met de helft van het garnalenmengsel!
  • Voeg wat fijngesneden snij- of sperziebonen toe door de garnalen samen met de tomaat.