Kipkerrie-aardappel ovenschotel

Een ovenschaal met kippenpoten of vleugels, zoete aardappels en aardappels, uien en tomaat bereid je in 10 minuten voor in een ovenschaal en je oven doet al het werk. Na 40 minuten draai je de kip om en sluit je het weer af met folie. Heerlijk met naan, rotie of wraps! In de keuken hangt er een heerlijk geur  als je beneden komt. Koken in de oven is alsof je iedereen fopt omdat de oven al het werk doet en je er geen omkijken naar hebt en vlees met bot of taaier vlees heerlijk mals krijg...                                                                         

Lees meer »

Vegan Groentekerrie

Wist jij dat deze kerrie van groenten in 15 minuten is gemaakt en dat zelfs carnivoren geen vlees missen? Ook wij eten regelmatig vegetarisch zoals iedere zondag een brunch met een vegan kerrie waarbij het belangrijk is dat je de restjes klaargemaakte groenten maar ook verse groenten uit je koelkast opmaakt. Hindoestanen eten tijdens religieuze feesten zoals Holi Phagwa, het Hindoeïstisch lentefeest maar ook tijdens bruiloften en kerkdiensten vegetarisch. Ook in het Westen is er steeds meer vraag naar vegetarische gerechte. Er is de Nationale Week Zonder vlees waarin de vegetarische keuken wordt gepromoot. Maak het onderstaande gerecht met onze kerrierub waar je alleen tomaten en uien aan toe hoeft te voegen. Dit gerecht verwarmt, maak je blij en is zooo makkelijk...

Lees meer »

Hele vis in kerrie

Ik kan het niet geloven dat ik een hele vis kan insmeren met de kerrierub met wat tomaten in een ovenschaal en ik hoef er verder niets aan te doen. De oplossing als je net zoals ik gek ben op vis en van dit feestelijk gerecht kan genieten aan het inde van een drukke dag.

Lees meer »