Terugblik Event Sterke Taantes in Belvedere

Gepubliceerd op 27 april 2022 om 10:06

Wat een geweldige avond was het op 23 april in Verhalenhuis Belvedère, ik laat je nog even meegenieten.

Wat een geweldige sfeer om samen met het team van Belvedère de voorbereidingen te doen.

Op de tafel zie je zoete aardappelen en groene en rijpe bananen en aardappels. Een deel gebruikt voor de soepballetjes van pindasoep en en deel voor bij de Creoolse makreel met aardvruchten.

Kok Bryan proef de pindasoep en brengt het op smaak

Het menu

Creoolse pindasoep en makreel met aardvruchten (vegan pindasoep met tomtom: soepballetjes van groene banaan) en makreel met zoete aardappel en cassave

Hindoestaans kerrie groenten met rotie en chutney van appel

Javaanse vegan bami met tahoe mix van ei en kokos

Bojo: kokos-cassave taart

Het was gezellig druk en ik hoorde positieve reacties over de veganistische Creoolse, Hindoestaanse en Javaanse gerechten

Samen met schrijver Shantie Singh praten we over mijn boek en leest ze een stuk voor uit haar boeken.