Creools tonijn hapje

Dit hapje is nel gemaakt met de Creoolse kruidenpasta en is verrassend lekker en bijzonder van smaak. Een aanrader als smeersel op toast, stukje brood, maar ook op een plak komkommer of zoals hieronder op een flinterdun plakjes radijs.

 

Plan: Ingrediënten

  • 2 blikjes tonijn
  • 90 gram Creoolse specerijenpasta van Sorgh & Hoop
  • 1 EL olijfolie
  • 3 El Tomaten passata of puree
  • 1 tl fijngesneden verse peper
  • Optioneel gerookte paprikapoeder
  • Chilipoeder naar smaak
  • Brood, toast, komkommer of plakjes radijs

Prep

  • Open de blikken tonijn en laat ze uitlekken
  • Prak de tonijn samen met de Creoolse specerijenpasta en tomaat en olijfolie.
  • Doe er chilipoeder en gerookte paprika naar smaak bij!

Plezier

Smeer de tonijnpasta op het brood, toast, komkommer of radijs

Psstt..

  • Voeg eventueel wat ketjap manis toe
  • Fijngesneden ui, komkommer of augurken er doorheen geeft een lekker frisse smaak

 

 

 


«   »