Mijn Passie

Ik ben met een lepel in mijn hand en interesse voor cultuur geboren.

Ik behoor zelf tot de 3e generatie ‘Nieuwe Nederlanders’. Ik heb diverse culturen in mijn bloed en heb roots in meerdere werelddelen. Ik ontdekte door de jaren heen dat mijn kracht ligt in het beste halen uit mijn achtergrond.Velen noemen mij een ‘cultural food expert’. Ik vind het geweldig hoe voeding, muziek, sport,  mensen op een informele, ontspannen manier samenbrengt. Hoe het mensen stimuleert om zich in andere culturen te verdiepen.

Mijn restaurants

Eerlijke, aardse belevingen in een nieuw jasje met trots en respect voor de authentieke keuken en oorspronkelijke culturen.

Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en was gedurende 15 jaar eigenaar van de restaurants Sorgh & Hoop en Kerrie & Koriander in Rotterdam centrum. Bijzonder was de eigentijdse uitstraling met aandacht voor cultuur.Belangrijke elementen waren huiseten, muziek, dans, kunst en geschiedenis. 

 

Passie van de bedrijven met wie ik samenwerk..en die mij inspireren...

  HUB Rotterdam

Op de 1ste Middellandstraat in het bruisend multicultureel hart van Rotteram is deze HUB gevestigd. Hub Rotterdam biedt onder bezielende leiding van Amelie Veenstra een prettige en inspirerende omgeving voor duurzame en maatschappelijk ondernemers.

REBELZ aan de Rotte

In de oude limonadefabriek met uitzicht op de Rotte is Rebelz gevestigde. Een restaurant met een bijzondere missie. Hier worden Mediterrane gerechten met Levantijnse accenten bereidt door een enthousiaste chefkok en ex-gedetineerde vrouwen die via leer- en werkplekken knokken voor een nieuwe kans.

Hier is het mogelijk om in de groepsruimte met bijzondere allure workshops en grotere bijeenkomsten te houden óf je werknemer of relatie een bijzonder relatiegeschenk aan te bieden...bijvoorbeeld een stukje Surinaamse cultuur..

 

Haaa....Gebak

In het gezellige creatieve huiskameratelier van Hilly West zijn er diverse kook- en taartworkshops mogelijk. Een Surinaamse afternoon tea's of proverij hoort ook tot de mogelijkheden.

 

Talentfabriek 010

Talentfabriek010 is een sociale onderneming voor wijkbewoners uit Rotterdam zonder relevante opleiding of werkervaring en afstand tot de arbeidsmarkt. Ook richt Talentfabriek010 zich op startende ondernemers die willen groeien, maar nog niet kunnen investeren in arbeidskrachten, materialen of ruimte. Leren en werken aan persoonlijke ontwikkeling op professioneel gebied staat centraal. Talentfabriek010 wordt vooral gefinancierd vanuit betaalde opdrachten, zoals de productieopdrachten in het naaiatelier, wassen- en strijken voor de horeca, en cateringopdrachten. Verder zijn er inkomsten uit het theehuis en het verhuur van workshopruimte als groene vergaderlocatie. Aangrenzend aan het theehuis is een winkeltje waar de producten uit eigen tuin, van Rechtstreex en de naaiateliers worden verkocht. 

T

Toko's, Restaurants, Winkels, Mensen met een bijzonder verhaal...

Ik werk graag samen met Toko's en bijzondere winkels in Rotterdam-West zoals de Kruiskade,

de Middellandstraat en de nieuwe Binnenweg.

Ik ken sommige ondernemers meer dan 20 jaar ....en ken vaak hun verhaal.

Ook word ik geïnspireerd door nieuwe formules met een eigen 'smoel' en zoek nieuwe samenwerkingsvormen...