Deze Vegan Creoolse spread eet je koud op je boterham of verwarm je bij ja avondmaaltijd. Het maakt je blij en verwarmt je.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fk%2Fv%2Ftemp-nwfqyjfxmlfwtyypfjiq%2F49gxbt%2Fpasted-imageFriNov272020190407GMT0100Midden-Europesestandaardtijd.png)
Plan
- 90 gram Creoolse Specerijenpasta
- 200 ml tomatenblokjes uit blik of vers
- 200 gram rode paprika
- 400 gram Jackfruit
- 2 EL zoete ketjap, ketjap Manis
- 2 El olijfolie
- Zout naar smaak
optioneel:
- 1 EL fijngehakte peper, chilipeper
- of zwarte peper naar smaak
- Rode bonen zoals kidneybonen
Prep
- Snij de paprika in blokjes
- Snij de tomaat in blokjes
- Pluis de Jackfruit
Plezier
- Doe 2 EL olijfolie en de Creoolse specerijenpasta in een koekenpan.
- Roerbak de Jackfruit, paprika en tomaat erdoor.
- Indien een kant & klare groeten mix roerbak je de groenten gaar maar knapperig.
- Voeg Madame Jeannette óf chilipeper naar smaak bij.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fl%2Fk%2Fv%2Ftemp-nwfqyjfxmlfwtyypfjiq%2F0rtx89%2Fpasted-imageFriNov272020192449GMT0100Midden-Europesestandaardtijd.png)
Psst...
-
Eet als sambal of pittige saus of zonder peper als saus bij barbecue of ovengerecht.
-
Serveer met rijst en gebakken banaan en Creoolse tahoe óf vlees en bonen.
- Maak van alles een dubbele hoeveelheid zodat je er 2 dagen van kan eten.
- Maak een Creoolse Paella door rijst mee te bakken met de groentemix.