Sorgh & Hoop en  Kerrie & Koriander hebben al 15 jaar lang een honderdtal structurele werkelozen en jongeren intern opgeleid en een kans gegeven zich te ontplooien. Dit resulteerde vaak in een arbeidscontract volgens Horeca CAO.

Het mooiste geschenk is dat ik nog steeds velen tegenkom die werkzaam zijn in mooie horecaformules...zelfs op Curaçao en Suriname.

Op langer termijn willen wij graag een Sociaal Franchiseplan initiëren. Wij willen het Sorgh & Hoop concept omzetten in franchise. De bedoeling is om aspirant-ondernemers via een franchisesysteem met extra begeleiding op weg te helpen. Uiteindelijk kan men ook als zelfstandig filiaal verder.

Wij willen graag wat doen voor de 'Oude van Dagen' in Suriname en voor vrouwen van de 'Blijf van mijn lijf' huizen. Gedacht wordt aan een voedselbank, kookatelier waarbij vrouwen voor kwetsbare groepen zoals ouderen en kinderen zorgen. Ook zijn we ons aan het oriënteren op een HIV opvangtehuis in Paramaribo.

Op langer termijn onderzoeken wij de mogelijkheid van een 'fair trade' chutneyfabriek in Suriname gerund door vrouwen als kleine zelfstandigen.