Sorgh & Hoop meets Caribbean Ties.

Sorgh & Hoop organiseerde dit event tijdens het Western Union Zomercarnaval 2019 met Rotterdam unlimited, het Museon en de Doelenstudio.

Caribische verhalen, eten, dansen en sjansen vanaf 12.00 uur op zaterdag 27 juli, in de Doelenstudio aan het Schouwburgplein in Rotterdam. Verbinding staat centraal in de ontmoeting tussen Sorgh & Hoop en de tentoonstelling Caribbean Ties van het Museon. Dit betekent Caribische verhalen, ‘latin grooves’ salsa workshops, proeverijen met de kruidenpasta’s van Sorgh & Hoop en zoete Caribische lekkernijen. Ook is er vanaf 15.30 een Caribische keuken waar je aanschuift aan de keukentafel, Caribische gerechten leert maken en daarna geniet van de tropische heerlijkheden. De aangrenzende tentoonstelling Caribbean Ties informeert je over het Caribisch erfgoed toen en nu en vertelt je verhalen die je nog niet hebt gehoord.

Sandra van Houwelingen, heeft vanuit de missie van Sorgh & Hoop verbinding middels verhalen, eten en muziek dit evenement bedacht. Zij kreeg de ondersteuning van Rotterdam Unlimited voor een event met aandacht voor het Caribisch verhaal, verbinding en de oorspronkelijke en de nieuwe Caribische keuken. Het Museon in Den Haag besloot voor 1 dag haar tentoonstelling Caribbean Ties voor 1 dag te verhuizen en ook de Doelen Studio  opent haar deuren.


Event  Western Union Zomercarnaval Zaterdag 27 juli 2019

12.00 tot 22.00

Locatie: Doelen Studio

Entree gratis

Sorgh & Hoop meets Caribbean Ties

12:00               Opening Tentoonstelling Caribbean Ties en Sorgh & Hoop Proeverij van hapjes, taarten en lunches

15.00 - 16:00   Caribische verhalen en interviews op het podium van Studio Doelen
16:00 - 20.00  Sorgh & Hoop Caribische kookworkshop + diner € 19,50. Duur 1 uur. Exclusief drank.
                         Elk hele uur start van de kookworkshop met diner. Laatste kookworkshop + diner start om 19:00
16:00 - 22.00  Latin DJ + diverse Salsa workshops

22:00               Einde event Sorgh & Hoop meets Caribbean Ties